{!!!#- {id="Dixsjg7NbllG" .huomautus .hidden-print visible="%%'ohj1s19d11vika'|belongs%%" nocache="true"} **HUOMIO!** [Olen laittanut sinulle sähköpostia otsikolla: Ohj1: täydennä d11 kuntoon tai ota yhteyttä]{.red}. Laitathan kuntoon tai otat yhteyttä! !!!}

Työkalut

{}
#

Alla luetelluista työkaluista Pakolliset-kohdassa olevien ohjelmien asentaminen on välttämätöntä kurssin suorittamiseksi. Valinnaiset-kohdan työkalujen asentamisesta voi olla hyötyä esimerkiksi harjoitustyön tekemisessä.

Työkalut voi pääasiassa asentaa Windowsiin, Maciin tai Linuxiin. Käyttöjärjestelmästä riippuen osa työkaluista voi olla hieman eri nimisiä. Kullekin käyttöjärjestelmälle on näillä sivuilla omat asennusohjeensa.

Alla on ruksitaulukko, johon voit merkata tällä ja kullakin asenussivulla missä vaiheessa olet menossa. Lue kunkin sivun ohjeet huolella ennenkuin teet mitään. Sitten kun jokin asennus on kunnossa, ruksi se tähän tai kirjoita taulukon alla olevaan kenttään ongelmista.

#

Asennusurakka

{!!!
#
#

Please to interact with this component

{"area_end": "asennusurakka"}

1. Pakolliset

(Tässä vanhoja ohjeita ohjaajille muistin virkistykseksi, opiskelijat älkää käyttäkö näitä: XNA-JYPELI jos MonoJypeli ei toimi, harjoitustyön siirtäminen versiohallintaan, MacOS Visual Studion SVN-integraatio, Komentorivi SVN)

{}

2. Valinnaiset

{}

3. Microsoftin ohjelmat opiskelijoille ilmaiseksi

Edellä mainittujen linkkien lisäksi IT-tiedekunnan pääaineopiskelijat voivat käyttää Jyväskylän yliopisto - Information Technology - Microsoft Imagine Premium -ohjelman myötä saatavia ohjelmia. Kirjaudu sisään JY:n tunnuksilla.

4. Mitä tämä kurssi vaatii tietokoneelta

These are the current permissions for this document; please modify if needed. You can always modify these permissions from the manage page.