Kolmen pisteen kurssin laajentaminen 6 pisteeseen

Jos olet tehnyt Ohjelmointi 1 -kurssin 3 opintopisteen versiona (esimerkiksi Kesäyliopiston järjestämällä kurssilla, tai lukioyhteistyökurssina), niin voit laajentaa kurssin 6 pisteeseen seuraavasti.

Sinun tulee tehdä:

Alkupään demot voit siis jättää väliin jos haluat. Mutta vähintään niiden kertaamista suositellaan. Ja erityisesti niiden tehtävien tekemistä, joita jätit väliin 3 op kurssilla.

  • kesän 2018 demot tulevat automaattisesti. Kesän 2017 vastaukset täytyy itse kopioda. Esimerkki demo 1:een:
  • syksyn kurssilaiset ovat tehneet demo 0 ja sieltä erityisesti se, mikä käsittelee regexpejä. Tuo kannattaa tehdä.

Samoin Harjoitustyön suunnittelu/tekeminen pitää aloittaa vastaavassa kohti kuin "oikealla kurssilla".

Tosin kannattaa hyödyntää saamasi "etumatka" muihin kurssilaisiin nähden niin, että aloitat HT:n jo hyvissä ajoin, teet debuggauksen opettelun ja debuggausnäytteen ennen muita. Samoin kannattaa aloittaa demojen 8-11 tekeminen jo etuajassa. Näin et joudu samaan "paineeseen" viikoittaisen työmäärän kanssa kuin "tavallista" kurssia suorittavat.

Demohyvitykset lasketaan niin, että 3 op kurssilla suorittamasi demotehtävien pisteet otetaan sellaisenaan demoihin 1-7 ja niihin lisätään demojen 8-11 pisteet.

Jos haluat parantaa 3 op "demosaalista" demoista 1-7, voit palauttaa niitä normaalin kurssin tahdissa, mutta silloin "uutena" tekemäsi tehtävät pitää todella olla itse tehtyjä, ei katsottuina 3 op kurssin mallivastauksista.

Miten kesällä 3op:n osiosta saatu arvosana vaikuttaa kurssin (6op) lopulliseen arvosanaan vai vaikuttaako?

26 Nov 18

Käytännössä "siirto" tapahtuu niin, että syksyn kurssit ovat samoja kuin kesän kurssin demot demoista 1-7, joten niiden tulokset menevät suoraan syksyn kurssin Korppiin kunkin demokerran jälkeen. Tuloksia voi siis parantaa tekemällä kesällä tekemättä jääneitä tehtäviä.

These are the current permissions for this document; please modify if needed. You can always modify these permissions from the manage page.