Olet väärän vuoden matriaalissa. Oikea on 2020.

Ohjelmointi 2 / kevät 2019 / Videoiden hakemisto aihepiireittäin

Tarkoitus on tehdä aivan uudenlaista materiaalia. Idea olisi, että opiskelijat videoita katsoessaan merkitsevät mitä missäkin kohti luentoa on puhuttu. Näin kurssin osalta syntyisi kattava hakemisto, jonka perusteella jonkin asian löytyminen jälkeenpäin olisi nopeata ja helppoa. Merkintöjä tehneille annetaan kurssin lopussa bonus-pisteitä. Yhdessä saamme enemmän aikaiseksi.

Muokkausohjeet ovat tämän dokumentin lopussa. Kun lisäätte videolinkkejä, älkää laittako _m-loppuisia mobile-osoitteita, vaan niitä parempilaatuisia.

Hakemisto

Kurssin luentovideoita avainsanan perusteella jaoteltuna ja “leikattuna” niin, että vain tarpeellinen osa näkyy. Itse videot ovat kokonaisia 1.5 tunnin nauhoitteita. Nauhoitteisiin voi liittyä myös luentomonisteen linkki.

Toimiiko muilla tuo videa “Java luokkien perintä” minulle tulee herja Ei löytynyt videota tuetussa tiedostomuodossa ja MIME tyypissä.

VL: eihän se videoan ole voinut toimia kun osoitekkaan ei ollut video vaan TIM-sivu. Korjasin siihen videon osoitteen, mutta en ole ollenkaan varma onko nuo aikaleimat tuossa oikein.

-Joo, ei se ihan vastannut otsikkoa noilla aikatiedoilla..

16 Feb 19 (edited 16 Feb 19)
{}
{}

Relaatiotietomalli

—————- Lisääminen tämän ohjeen yläpuolelle ————————-

Mikäli haluat lukea videoiden muokkausohjeet, laajenna tämä alue [+] -linkistä.

ÄLÄ LISÄÄ TÄNNE ALAS VAAN DOKUMENTIN ALKUOSAAN OIKEAAN KOHTAAN

These are the current permissions for this document; please modify if needed. You can always modify these permissions from the manage page.