The page has been modified since the last reload. Refresh now?

There are {{ pendingUpdatesCount() }} pending paragraph updates.

 

 

Kurssipalaute ja siitä keskustelu

Käyttäjälle: klikkaa tästä ja ruksi jos haluat postia muutoksista. Palaa sitten tänne antamaan mielipiteitä. Jos pidät selainta auki, ja joku laittaa lisää mielipiteitä, niin ne päivittyvät sinun selaimessasi. Kun kikkaat jotakin kappaletta, saat siihen C-painikkeen, josta voit kommentoida kappaletta. Tai sitten voit lisätä uuden viestin tai kokoaan uuden keskustelun aiheen.

Tähän dokumenttiin on tarkoitus kerätä merkittävimpiä kurssilla (ja puolen välin jälkeen kurssipalautteesta) nousseita asioita ja keskustella niistä. Kaikilla kurssilaisilla on muokkausoikeus dokumenttiin ja tarkoitus on että kunkin alkohdan alle saa lisätä omia ehdotuksiaan ongelman ratkaisemiseksi aloittaen kappaleen ranskalaisella viivalla. Mikäli opiskelijan mielestä jotakin puuttuu voi tuonne tehdä "omiakin nostoja" keskustelun pohjaksi.

{!!!Alla on *kursiivissa* silloin kun joka on melkein suoraan palautteesta ja tavallisella tekstillä jos on kasattuna useimpien mielipiteiden synteesi samaan paikkaan (ehkä omilla mielipiteillä höystäen :-) Sitten noiden perässä on nimmareilla missä on oma näkemykseni asiasta, josta saa sitten vapaasti olla erimieltä. !!!}

Muista että muokkaamaan pääsee kun menee kpl vasempaan reunaan ja klikkaa siten sitä turkoosia palkkia ja sieltä Edit tai Add paragraph above (alle ei tarvitse pysytä lisäämään kun aina voi mennä paikkaan josta voi lisätä päälle).

Työtavat

Lisää mielipide

- ⁞
 [— ]{.smalltitle}

Luennot

Lisää mielipide

- ⁞
 [— ]{.smalltitle}

Demot ja niiden palautukset

Lisää mielipide

- ⁞
 [— ]{.smalltitle}

Kurssin materiaali

Lisää mielipide

- ⁞
 [— ]{.smalltitle}

Omat vaikeudet

Lisää mielipide

- ⁞
 [— ]{.smalltitle}

Itse oppijana

Lisää mielipide

- ⁞
 [— ]{.smalltitle}

Lisää uusi keskustelun aihe

## ⁞Otsikko keskusteluaiheelle

#- {.removePre}
[Lisää mielipide]{.addAbove .timButton}

  - ⁞
   [— %%username%%]{.smalltitle}